Pressemelding Norgescup 2.plass

Pressemelding Norgescup 2.plass

Publisert av Bård Edmund Westbye den 04.03.19.

Lørdag var Solør mc klubb ved Halsemoen militerleier vertskap for tradisjonsrike vintersliteren i en av Norges raskeste enduro løpstrasèer.

I et fantastisk vintervær stilte 75 deltagere i forskjellige klasser til start for å kjøre den7,8 kilometer lange løypa.

NMK Aurskog/Hølands nye enduro komet «Benny» blir å regne med også i den nye klassen han vi kjøre i år. Benjamin har tatt steget opp fra 85cc og opp til 125cc, her får ha testet seg med mere rutinerte fører både i Norge og Sverige.

-Jeg har i tider fått trent meget god i vinter og var så klar som jeg kan bli sa Benny før starten på Haslemoen. Unggutten fra Bjørkelangen viste ingen respekt fra start og det var full attack fra første meter! Etter 10 min kjøring ledet han 125 cc med hele 20 sek ned til Trønderen Peder Rygg.

-Jeg åpnet max av det jeg klaret - med det holdt ikke, jeg kjørte av bane hele 5 ganger og ble skikkelig stiv i armen mine. Det ble en veldig krevende dag på skogen og på de siste rundene føltes det mer som det gikk mer baklengs enn fremover, men tydeligvis fort nok." Så det holdt til en 2.plass sier en meget fornøyd debutant i den store klassen etter målgang.

Nå blir det landslagssamling og tester på Olympiatoppen som står på programmet dem neste ukene samt trening med NMF region øst – med andre ord full gass frem til påsken.

Neste runde i Norgescup er på Rudskogen Motorsenter til sommeren og da har Benjamin det beste utgangspunkt og gode muligheter til å avansere på lista på totalisten.

Tusen takk til alle dere som stiller opp for meg – det betyr utrolig mye for min satsning.