MC gruppa i NMK Aurskog-Høland tilbyr trening og konkurranser i grenene Motocross og Enduro.

Vi har en b-godkjent mx bane på 1.750m, en mx barnebane for de minste, samt en enduro bane bestående av flere deler og vanskelighetsnivåer.

Aktivitetsnivået er tidvis høyt i mc gruppa, og vi har som mål å gjennomføre 4 klubbløp i motocross, 4 klubbløp i enduro, samt breddeløp i både motocross og enduro årlig.

For barn opp til 16 år, tilbyr vi ukentlige treninger med veileder, og klubbens egne førere stiller gjerne opp for enkel veiledning og demonstrasjon.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til oss, både førere og støttespillere som ønsker å være med å drifte og utvikle klubben og grenen. Det er et konstant behov for tilførsel av ressurser på alle plan.

Ønsker du å komme i gang med motocross eller enduro?

Vi opplever god rekrutering til vår del av motorsporten. Barn, unge, voksne og gamle kommer til med liten eller ingen erfaring fra tidligere. Blant våre ildsjeler finner man gode råd og tips til hva som skal til for å komme i gang. Hovedsakelig er det Interesse, en motorsykkel, riktig beskyttelsesutstyr, medlemskap i klubben, samt lisens fra Norges Motorsports Forbund (NMF). I starten kan man løse engangslisens på sms, før man går videre og tar et enkelt kurs på nett, og en gjennomgang med en veileder i klubben. Det blir mye mestringsfølelse, fart og spenning på veien. Ta gjerne kontakt med oss om du trenger mer råd eller veiledning, eller kom innom på en av våre treningsdager.

Klikk for å gå til artikler for MC   Klikk for å gå til Album for MC

Treningstider
Mandager 18:00-21:00 For klubbens medlemmer (fra påske til høstferie, unntatt juli)
Onsdager 18:00 -21:00 ( fra påske til høstferie, unntatt juli)
Søndager 13:00-16:00
Følg med på facebook for siste oppdateringer om baneforhold og aktivitet

Grenleder

Svein-Erik Fossbråten
Epost: mc@nmkah.no