Funksjonærer 2019.
I tillegg til vårt eget løp som er NM runden 01.06.19 så hjelper rallygruppa tilpå 4 andre løp som tidskontroll (TK) og startere slik at vi igjen kan får hjelp tilbake under vårt løp. Det har vært tett med løp nå da NMK Aurskog-Høland hjelper til  på Sigdal 19.01 (NM), Finnskog 26.01 og Hadeland 02.02 (NM).  8 - 9 personer har vært med å hjulpet på disse løpene og det blir ikke rally uten funksjonærer så jeg vil på vegne av arrangører, publikum og utøvere takke alle som stiller opp for klubben! Jobben blir også utført meget bra og det kommer veldig gode tilbakemeldinger fra arrangører og utøvere.

I tillegg til jobben på etappene har vi også folk med masse erfaring som stiller i viktige administrative stillinger som jury, dommer o.l.  Nå "lader" vi opp til vår egen NM runde 01.06 og gleder oss til å se så mange som mulig på serviceplass, i skogen og forhåpentligvis på arrangørsiden som funksjonær slik at løpet blir 110% vellykket!
Etter vårt eget løp skal vi igjen være funksjonærer på Rally Hedemarken 21.09 så om noen har lyst til å være tett på action så trenger vi alltid folk med interesse for motorsport.

Klikk for å gå til artikler for Rally

Treningstider
Vi har en egen flott trenings-trasse for Rally. Følg med på våre nettsider for annonsering av trening. Eller ta kontakt med Ole Kristian, leder av Rally gruppa. 

Kontaktperson

Ole Kristian Stenslet
Mobil: 92026590