Ingenting kan stoppe Benjamin

Ingenting kan stoppe Benjamin

Publisert av Bård Edmund Westbye den 26.09.18. Oppdatert 27.11.18.

Med punktert bakhjul kjørte NMK Aurskog / Høland føreren inn til seier i Kongsberg Grand National 2018 som er Norges største enduroløp.


Full «Pott» til Benjamin etter at enduroløp Kongsberg Gran National 2018 ble avsluttet lørdag. Dette var også den tredje og siste runden i breddecupen i enduro.

Vi kan rett og slett la flagget gå til topps og slippe jubelen løs for denne unggutten fra Bjørkelangen. Benjamin G Bernhus med sin Honda CRF 150 vant sammenlagt bredde cupen etter to seiere og lørdag vant unggutten fra Bjørkelangen igjen, denne gang det prestisjefylte Kongsberg Grand National 2018 for ungdommer.              

– jeg åpnet tøft på første runde og hadde ca 15.sek ledelse ned til andremann og da skjer det som jeg hadde allerede fryktet på inspiseringen av løypa – nemlig at jeg fikk en spiker i bakhjulet og måtte kjøre med punktert hjul i over 30.min sier Benjamin etter premieutdelingen. Men Benjamin har i år opparbeidet seg god rutine i sporten, så han holdt hodet kaldt og sikret seier med trygg kjøring og takket for god matching til de andre gutta.

En ledelse fra start til mål, er hans oppskrift.

Benjamin 😊🏁