Fra landslags samling til Tiurleiken enduro

Fra landslags samling til Tiurleiken enduro

Publisert av Jan Einar Ingier den 14.08.19.

Sol, sommer og Tiurleiken! Da er det kun kort tid igjen til det andre løpet i årets NESS-serie. (Norsk Enduro Super Serie) Flateland i Froland er stedet, og vi gleder oss!!! Førstkommende lørdag 17. august går startskuddet på Sørlandet.

Benjamin G Bernhus (15) fra NMK Aurskog/Høland stiller til start med sin Yamaha YZ, og han lover å gi alt for en topplassering.      Denne gangen er kjøretiden 2.timer og 30 min.

 

Etter en fantastisk vår sesong i ungdomsklassen U2 med ledelse i Norges cup enduro og ledelse NESS er det nå fire uker siden Benjamin kjørte konkurranse sist, men Bjørkelangen gutten har trent godt og fått kjørt mange timer med trening i skogen denne sommeren.

Denne våren har Benjamin fått fast plass på Team Norway Junior som trenes av Pål Anders Ullevålseter, dette gir også en ekstra «boost». Som yngstemann på laget er det masse å lære av dem rutinerte førerne sier Benjamin etter helgens samling på Jevnaker motorpark.

– Jeg føler meg i kjempegod form, så dette skal bli en knallhelg i Kristiansand. Jeg gleder meg og jeg kjører for seier, sier Benjamin.