Benjamin deltar på NM veka 2021

Benjamin deltar på NM veka 2021

Publisert av Bård Edmund Westbye den 23.06.21.

18 norgesmesterskap i ti idretter skal gjennomføres, 34 NM-vinnere skal kåres, to kongepokaler skal deles ut, og 33 timer skal sendes direkte på NRK. NM-veka i Sarpsborg blir en etterlengtet idrettsfest i beste sendetid på NRK. Bare under sendingen av Enduro løpet jobber det 80.stk fra NRK.

NMK Aurskog / Hølands unggutt Benjamin kjører sitt første løp for sesongen som er førstkommende lørdag og søndag. Nytt for Benjamin nå er at han har byttet ut 125 ccm til en mere kraftfull Yamaha 250 ccm. -Jeg følte at tiden var inne til bytte kubikk og bruke denne sesongen til forberedelse til neste sesong sier Benjamin.

Benjamin har nå brukt tiden å forberede seg til super enduro som bli sendt direkte i live på NRK søndag formiddag. Konseptet er at det kjøres innledende omganger på lørdag med C og B finale. Herfra går det kun 15.stk til søndagen A finale.

-Er veldig spent på hvor jeg står og klart det blir vanskelig når klassen er fra 16 år til 23 år, men jeg skal ikke gi meg sier en heltent Benjamin.